کشاورزی نوین و باغداری مکانیزه

کشاورزی به عنوان اولین صنعت بعد از خلقت بشر، مهم ترین و حیاتی‌ترین صنعت به شمار می‌آید. به خاطر همین خیلی‌ها دوست دارند که در این صنف فعالیت داشته باشند. امروزه اگر قصد انتخاب کشاورزی به عنوان یک شغل دارید، باید بدانید که حتماً باید باغ یا زمین شما اصولی و مکانیزه باشد، در غیر این صورت سود چندان زیادی نخواهید کرد. کشاورزی نوین و باغداری مکانیزه از مهم‌ترین موضوعات است که، ما در این مقاله به آن می‌پردازیم.

کشاورزی نوین و باغداری اصولی

کشاورزی چیست؟

هنر کاشت گیاهان به منظور برداشت محصول را کشاورزی می‌گویند. کشاورزی به دو صورت معیشتی و تجاری انجام می‌شود. در کشاورزی معیشتی کشاورز برای تامین مخارج یا مواد زندگی خود گیاهی را کشت می‌کند. اما در کشاورزی تجاری هدف کشاورز عرضه محصول به یک بازار وسیع‌تر است. حال این بازار میتواند شهر های دیگر باشند یا کشور های دیگر که به هدف کشاورز بستگی دارد.

کشاورزی چیست؟

تا اینجا متوجه شدیم که، کشاورزی به دو صورت معیشتی و تجاری انجام می‌شود. از لحاظ سودآوری کشاورزی تجاری بیشترین میزان سوددهی را دارد. چرا که در کشاورزی مکانیزه یا مدرن تمام کارها با دستگاه انجام می‌شود و خبری از نیروی انسانی در این نوع کشاورزی نیست، به خاطر همین هزینه‌های باغدار یا کشاورز به شدت کاهش می‌یابد. علاوه بر آن که هزینه باغدار کاهش می‌یابد محصول با کیفیت‌تری به بازار عرضه می‌شود، که این از ویژگی‌های کشاورزی مدرن است.

کشاورزی مدرن یا نوین

کشاورزی نوین یا کشاورزی مدرن به کشاورزی ای گفته می‌شود که، در آن استفاده از ماشین آلات به بهترین و درست‌ترین شکل ممکن صورت گیرد. در کشاورزی نوین میزان برداشت یا بهره بری از زمین بسیار بالا می‌رود چرا که، در کشاورزی مدرن علم مهندسی کشاورزی اجرا می‌شود. به خاطر همین اگر در گذشته کشاورز از یک هکتار زمین یک تن محصول برداشت می‌کرد، امروزه می‌تواند ۲ تا ۳ تن محصول برداشت کند.

کشاورزی مدرن و کشاورزی نوین

در کشاورزی مدرن یا نوین سرعت در مقایسه با گذشته بسیار بالاتر رفته است. شما حساب کنید شخم زدن زمین توسط حیوان چقدر زمانبر بود. اما امروزه با وجود تراکتورهای مختلف سرعت شخم زنی زمین هزاران برابر بیشتر گردیده  است. بالا رفتن سرعت کمک بسیار زیادی به کشاورزان کرده است، چرا که کار کشاورزی از زمان کاشت تا برداشت محدود است. به خاطر همین کشاورز باید در زمان مشخص تمام کارهای مربوط به آن فصل را انجام دهد در غیر اینصورت باید سال دیگر اقدام به انجام آن کار کند.

باغداری مکانیزه

باغداری که یکی از شاخه‌های کشاورزی است، به دو صورت مکانیزه و غیر مکانیزه انجام می‌شود. همه ما با باغ غیر مکانیزه و مکانیزه تا حدودی آشنا هستیم، و می‌دانیم باغ مکانیزه چه مزایایی و باغ غیر مکانیزه چه معایبی دارند. در کشاورزی نوین باغداری به روش غیر مکانیزه را اتلاف وقت و صرف هزینه بی ثمر معرفی می‌کنند. چرا که این نوع از کشاورزی یا باغداری فقط و فقط هدر دادن آب و منابع طبیعی است. اما در باغداری مکانیزه از آب و خاک به درستی استفاده می‌کنند، تا بیشترین محصول را از درخت برداشت کنند. با ما همراه باشید تا در رابطه با باغداری مکانیزه با شما صحبت کنیم.

باغداری مکانیزه یا نوین

باغ مکانیزه چگونه است؟

آیا تا به حال از خودمان پرسیده‌ایم که باغ مکانیزه چه ویژگی‌هایی دارد؟ باغ مکانیزه به باغی گفته می‌شود که، تمام کارهای آن بر روی اصول صورت گرفته باشد. اما این اصول که باعث می‌شوند، باغ ما تبدیل به یک باغ مکانیزه شوند چیست؟ اصول تبدیل باغ به یک باغ مکانیزه این هست که، کارهای آن بدون نیاز به نیروی انسانی انجام شود. علاوه بر آن با استفاده از دانش کشاورزی میزان تولید محصول را افزایش دهیم تا، از آب و خاک که دو عنصره مهم در کشاورزی هستند، به بهترین شکل ممکن استفاده کرده باشیم.

کاشت نهال به روش مکانیزه

اولین قدم برای داشتن یک باغ این هست که، در زمینی که داریم اقدام به کاشت نهال کنیم. مهمترین موضوع نیز همین است که، باید اصولی را در نظر بگیریم تا در آینده نی که درخت‌ها یا نهال‌های ما بزرگ شدند بتوانیم با کمک تجهیزات و ماشین آلات به خوبی به آنها رسیدگی کنیم. پس در زمان کاشت نهال به صورت مکانیزه همه جوانب را در نظر بگیرید، این جوانب اعم از آبیاری و شخم زنی و کوددهی و سمپاشی و هرس کردن و برداشت محصول است، که حتماً باید بر اساس استانداردهای باغداری نوین که مربوط به آن نهالی که شما کشت می‌کنید بستگی دارد.

کاشت نهال با چاله کن موتوری

کاشت نهال با چاله کن یکی از روش‌های نوین باغداری مکانیزه است. در این روش سرعت ایجاد گودال برای کاشت نهال بسیار بالا می‌رود. علاوه بر بالا رفتن سرعت کندن زمین میزان گرفتن نهال نیز بالا می‌رود، چرا که در این چاله‌ها هوا جریان ندارد به خاطر همین احتمال گرفتن نهال بسیار بالا است. بعضی از مشتریان فکر می‌کنند که چاله کن فقط برای کاشت نهال است، و فقط یک بار قرار است که از آن استفاده کنید.

این نوع از طرز تفکر کاملاً اشتباه است چرا که، شما اگر تصمیم دارید باغداری را به روش اصولی انجام دهید باید کودی که به درخت می‌دهید، باید از طریق چالکود باشد. در غیر این صورت نباید توقع بیشتر از آن از درخت داشت، پس چاله کن علاوه بر کاشت نهال برای چال کود و فنس کن نیز استفاده می‌شود. شما می‌توانید در سایت سبز کوشان انواع دستگاه چاله کن را مشاهده کنید برای مشاهده انواع چاله کن کلیک کنید.

آبیاری درختان به روش مکانیزه

آبیاری درختان یکی از موضوعات مهم است که، باید به موقع انجام شود. در آبیاری درختان به روش سنتی آبیاری به صورت غرق آبی انجام می‌شود، اما در باغداری نوین آبیاری درختان به صورت قطره‌ای انجام می‌شود. از مزیت مهم آبیاری قطره‌ای این هست که، همیشه زیر درخت نمناک است. که درخت به هیچ عنوان احساس تشنگی نمی‌کند، از همین رو رشد درخت بهتر می‌شود و محصول با کیفیت‌تری نیز بار می‌دهد. علاوه بر آن اگر شما بخواهید از سموم مایع برای درخت استفاده کنید، می‌توانید با ریختن سم داخل استخر این کار را انجام دهید. سیستم آبیاری قطره‌ای با تاسیس استخر آبیاری قطره ای صورت می‌گیرد، برای مشاهده انواع استخر آبیاری قطره‌ای کلیک کنید.

استخر آبیاری قطره ای

شخم زنی باغ مکانیزه

شخم زنی باغ یکی از کارهای مهم در کشاورزی است، که هر ساله توسط باغداران انجام می‌شود. در گذشته کار شخم زنی توسط انسان با ابزار بیل انجام می‌شد که، به دلیل زمانبر بودن و بالا بودن هزینه کارگر این روش منسوخ شد. امروزه با پا به عرصه گذاشتن دستگاه‌های تیلر، کار شخم زنی باغ توسط این دستگاه‌ها انجام می‌شود. اگر باغ شما مکانیزه باشد می‌توانید باغ خود را با دستگاه تیلر کلتیواتور به راحتی شخم بزنید. دستگاه تیلر با دو موتور دیزلی و بنزینی در بازار موجود است که، موتورهای دیزل به دلیل قدرت بالا و استهلاک پایینی که دارند فروش بهتری در مقایسه با کلتیواتورهای بنزینی دارند.

از همین رو ما به شما توصیه می‌کنیم که، اگر قصد خرید دستگاه کلتیواتور رو دارید حتماً از موتورهای دیزل استفاده کنید. موتورهای دیزل از آن لحاظی که داغ نمی‌کنند، خیلی بهتر از موتورهای بنزینی هستند، به خاطر همین طول عمر تیلرهای باغی دیزل خیلی بالاتر از بنزینی است. بهترین و با کیفیت‌ترین دستگاه تیلر کلتیواتور برند کاما است که، سعی کنید نوع اصلی آن را خریداری کنید. سبز کوشان عرضه کننده انواع دستگاه تیلر باغی تهران است، که شما می‌توانید انواع دستگاه تیلر را در سایت ما مشاهده کنید.

شخم زدن باغ مکانیزه با تیلر

علف زنی باغ مکانیزه

علف زنی یا حذف علف‌های هرز باغ یکی از کارهای مهم در کشاورزی است. که به دو روش سنتی صنعتی انجام می‌شود، در مدل سنتی کار توسط نیروی انسانی به واسطه داس‌های دستی انجام می‌شود که هزینه و زحمت بسیار زیادی دارد. اما در روش صنعتی این کار توسط دستگاه علف زن انجام می‌شود که، در کوتاه‌ترین زمان می‌توانید به راحتی علف‌های هرز باغ خود را از بین ببرید. برای استفاده از دستگاه‌های علف‌زن حتماً نباید باغ شما مکانیزه باشد، به خاطر همین شما می‌توانید از دستگاه‌های علفزن در تمام زمین‌ها و باغات استفاده کنید. سبز کوشان به عنوان عرضه کننده تجهیزات کشاورزی انواع دستگاه علف‌زن را دارد، برای مشاهده انواع دستگاه علف زن کلیک کنید.

استفاده از علف زن در باغ

سمپاشی در باغدارای مکانیزه

سمپاشی یکی از کارهایی است که نه تنها در باغداری بلکه در کشاورزی و گلخانه داری و دامداری انجام می‌شود. گاهی وقت‌ها سمپاشی می‌تواند به عنوان تقویتی یا مبارزه با آفات انجام شود. اگر باغ شما مکانیزه باشد و به صورت صنعتی کاشته شده باشد، نیاز به یک سمپاش قدرتمند دارید که ما توصیه می‌کنیم، حتماً حتماً از سمپاش‌های موتوری استفاده کنید. سمپاش‌های موتوری در دو مدل سمپاش فرغونی و سمپاش زنبه ای در بازار موجود است، که شباهت زیادی به یکدیگر دارند و تنها تفاوت آنها در این است، که سمپاش زنبه‌ای مخزنی بر روی خودش ندارد و برای اینکه از این سمپاش استفاده کنید باید یک مخزن جدا کنار آن قرار دهید، معمولا از سمپاش زنبه‌ای پشت وانت‌ها و تراکتورها استفاده می‌کنند.

سمپاش فرغونی با زنبه ای

سخن پایانی کشاورزی مدرن و باغداری مکانیزه

امیدواریم که توانسته باشیم در زمینه باغداری نوین و کشاورزی مکانیز به شما کمک کرده باشیم. سبزکشان عرضه کننده انواع تجهیزات کشاورزی و صنعتی و دامداری در تهران است که، سعی بر این داشته بهترین دستگاه‌های کشاورزی را با بهترین قیمت به دست مصرف کننده برساند. از همین رو شما می‌توانید انواع تجهیزات کشاورزی و صنعتی و دامداری را در سایت سبزکوشان مشاهده کنید. اگر در هر زمینه‌ای نیاز به مشورت دارید با کارشناسان ما در ارتباط باشید، آنان به شما کمک خواهند کرد تا بهترین نتیجه را در کار دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید