کاشت نهال با نهال کن موتوری دستی به همراه آموزش

نهال کن موتوری دستی

کاشت نهال نیازمند گودال یا حفره‌هایی است که، باید در زمین ایجاد شوند. در گذشته برای انجام این کار کشاورزان با کندن زمین توسط بیل و کلنگ این کار را انجام می‌دادند. اما امروزه به وجود دستگاه‌های نهال کن تمام کشاورزان برای کاشت نهال از این دستگاه استفاده می‌کنند. قدرت و سرعت بالا در گودال کنی و همچنین صرفه‌جویی در وقت و هزینه از بارز‌ترین ویژگی‌های دستگاه نهال کن موتوری است. کاربرد دستگاه نهال کن فقط برای کاشت نهال نیست، بلکه شما می‌توانید برای چالکود درختان هر ساله از این دستگاه دستگاه استفاده کنید. کارایی بالای این دستگاه دلیل محبوبت آن در میان کشاورزان و باغداران بشمار می‌آید.

کاشت نهال

کاشت اولین مرحله یا اولین قدم در کشاورزی است که، برای داشتن یک باغ باید ابتدا مرحله کاشت درخت را پشت سر گذاشته باشید. در زمان‌های گذشته برای کاشت درخت زحمات زیادی را برای کندن چاله می‌کشیدند که علاوه بر وقت، هزینه زیادی را صرف آن کار می‌کردند. در گذشته با بیل و کلنگ گودال‌هایی را ایجاد می‌کرند تا بتوانند نهال را داخل زمین قرار دهند. این کار کلی وقت و انرژی از آن‌ها می‌گرفت، اما امروزه دستگاه‌های نهال کن به کمک آن‌ها شتافته تا، در کمترین زمان گودال‌هایی را برای جای فنس و کاشت نهال و چالکود درختان ایجاد کنند.

کاشت نهال

کاشت نهال با نهال کن

نهال کن یک دستگاهی است که، شما می‌توانید با آن زمین را حفر کنید. حفاری زمین با این دستگاه بسیار راحت می‌باشد که می‌تواند در مدت زمان کوتاهی گودال‌های زیادی را حفر کنید. این دستگاه که بیشتر در کار‌های کشاورزی استفاده می‌شود، کارایی زیادی دارند که می‌توانید برای گذاشتن فنس و چاله کود درختان و جای فنس و کاشت نهال از آن استفاده کنید. این ابزار در دو مدل دستی و فرغونی در بازار موجود است که، در ادامه بیشتر آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

نهال کن دستی

نهال کن دستی که به چاله کن دستی نیز معروف است ابتدایی‌ترین شکل یک نهال زن است. منظور ما از شکل ابتدایی یعنی اینکه، تمام کارخانه‌های تولید‌کننده محصولات تولیدی خودشان را به این شکل به بازار عرضه می‌کنند. طریقه استفاده از این دستگاه به این شکل است که، کاربر با دست گرفتن شاسی خود دستگاه از آن استفاده می‌کند. این دستگاه‌ها با قدرت‌های مختلفی به بازار عرضه می‌شوند که هر کدام از آن‌ها برای کار خاصی تولید می‌شوند. برای مثال چاله کن‌ها با قدرت موتور ۵۲ و ۶۳ و ۶۸ و ۷۳ سی سی به بازار عرضه می‌شوند که، هر چقدر قدرت موتور بالا باشد استهلاک دستگاه کمتر می‌شود.

بر روی این دستگاه‌ها می‌توان از مته‌های مختلفی استفاده کرد. مته‌های چاله کن در کل در سه سایز ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ سانت در بازار موجود است که، ارتفاع تمام آن‌ها ۸۰ سانت می‌باشند. جنس و کیفیت مته بسیار مهم است، از همین رو به شما توصیه می‌کنیم که در زمان خرید چاله کن حتماً به برند و قدرت موتور و کیفیت مته‌ها توجه کنید تا دستگاه خوب و با کیفیتی داشته باشید. سبز کوشان به عنوان یک وارد‌کننده و عرضه‌کننده تجهیزات کشاورزی و صنعتی به شما برند یاما‌ها را معرفی می‌کند که امروزه در کشور تایوان فعالیت دارد.

نهال کن دستی یاماها

نهال کن فرغونی

نهال کن فرغونی یا چاله کن فرغونی همان دستگاه نهال کن دستی است که در بالا خدمت شما معرفی کردیم. اما فرق بین نهال کن دستی با فرغونی چیست؟ تنها تفاوت این دو در شاسی آن‌ها است. شاسی قسمتی از دستگاه است که، موتور بر روی آن نصب می‌شود. شاسی چاله کن دو مدل دستی و فرغونی دارد که ما در این بخش راجع به نوع فرغونی آن صحبت می‌کنیم. مدل شاسی چاله کن فرغونی دارای چرخ می‌باشد که، شما می‌توانید به راحتی چاله کن را جا به جا کنید. علاوه بر آن طراحی آن به گونه‌ای است که در زمان کار کردن کاربر راحت‌تر می‌تواند با دستگاه کار کند.

اما بهتره بدانید که هیچ شرکتی تابحال نهال کن فرغونی به بازار عرضه نکرده است و نهال زن‌های فرغونی که در بازار مشاهده می‌کنید، تماماََ توسط کارگاه‌های آهنگری تولید می‌شوند. کارخانه‌های تولید‌کننده موتور برای اینکه چاله کن‌های تولیدی جای کمتری را اشغال کنند آن‌ها را به صورت دستی به بازار عرضه می‌کنند. از همین رو تاجر وارد‌کننده یا فروشنده خودش به یک کارگاه آهنگر سفارش تولید شاسی چاله کن فرغونی را می‌دهد. از همین رو اگر شما چاله کن دستی داشته باشید می‌توانید با خرید یک شاسی چاله کن فرغونی دستگاه خود را تبدیل به یک چاله کن فرغونی کنید.

نهال کن فرغونی

مزایای استفاده از نهال کن

هر دستگاه‌ای که در زمینه صنعت و کشاورزی و دامداری تولید می‌شود، برای راحت‌تر کردن کار افرادی که در این صنایع فعالیت می‌کنند است. برای مثال دستگاه چاله کن یا نهال کن یک نمونه از این دستگاه‌ها است که، به کمک کشاورزان و باغداران آمده تا در کمترین زمان ممکن گودال‌هایی را برای کاشت نهال یا چالکود درختان یا جای فنس استفاده کنند. این دستگاه‌ها می‌توانند در مدت زمان کوتاهی چاله‌ای به قطر ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ سانت به ارتفاع ۸۰ سانت حفر کنند.

اگر برای کاشت نهال بخواهید از دستگاه چاله کن استفاده کنید بهتره بدانید که، گودال‌هایی که این دستگاه‌ها حفر می‌کنند برای کاشت نهال عالی هستند. چرا که از هوا کشی چاله‌ها جلوگیری می‌کند از همین رو ریشه‌ها هوا نمی‌کشند و با احتمال گرفتن بالایی در خاک قرار می‌گیرند. علاوه بر آن پر کردن گودال‌هایی که ایجاد کردید بسیار راحت‌تر از چاله‌هایی که با دست کنده می‌شوند است، چرا که در زمان کندن زیر پا نمی‌مانند و سفت نمی‌شوند از همین رو پر کردن چاله‌ها بسیار راحت می‌باشد.

خرید نهال کن از سبز کوشان

سبز کوشان وارد‌کننده و عرضه‌کننده انواع تجهیزات کشاورزی و صنعتی و دامداری در تهران است. این مجموعه با عرضه انواع تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی سعی بر این داشته تا به شما کمک کند تا کار‌های خودتان را به بهترین و راحت‌ترین شکل ممکن انجام دهید. یکی از محصولات قابل عرضه این مجموعه همین دستگاه نهال کن است که به دلیل سرعت بالایی در ایجاد چاله دارد به شما کمک می‌کند تا در کمترین زمان ممکن گودال یا چاله مورد نیاز خودتان را حفر کنید. از همین جهت شما باغداران و کشاورزان و همکاران عزیز می‌توانید به دو صورت عمده و تک محصولات و دستگاه‌های مورد نیاز خودتان را از مجموعه ما خریداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *