معایب چاله کن به همراه معرفی بهترین برند

معایب چاله کن

چاله کن امروزه به عنوان یک دستگاه پر کاربرد در کشاورزی شناخته می‌شود. از این دستگاه برای حفاری زمین جهت کاشت نهال و چالکود درختان و جای فنس استفاده می‌کنند. از همین رو به دلیل تقاضای زیادی که دارد، شرکت‌های زیادی اقدام به تولید این دستگاه‌ها کرده‌اند. هر شرکت از کیفیت و طراحی خاصی استفاده کرده که مزایا و معایبی دارند، از همین رو ما تصمیم به برسی مزایا و معایب چاله کن‌ها کرده‌ایم. در این صفحه علاوه بر برسی مزایا و معایب بهترین برند چاله کن را نیز به شما معرفی می‌کنیم تا بهترین خرید را داشته باشید.

چاله کن چیست؟

چاله کن که با نام‌هایی همچون نهال زن، فنس کن و گودکن نیز شناخته می‌شود، یک دستگاه برای حفاری زمین است. عمده مصرف‌کنندگان این نوع دستگاه‌ها کشاورزان و باغداران هستند که، برای چالکود و کاشت نهال از آن استفاده می‌کنند. چاله کن‌ها انواع مختلفی دارند، برای مثال چاله کن دستی و چاله کن فرغونی و چاله زن تراکتوری همگی مدل‌های مختلف آن بشمار می‌آیند. کاربردی بودن این دستگاه‌ها باعث شده تا کشاورزان زیادی برای کار‌هایی که نیاز به ایجاد چاله دارند از آن استفاده کنند.

چاله کن موتوری

چاله کن موتوری که به چاله کن دستی نیز معروف است، ابتدایی‌ترین شکل چاله کن است که، شرکت‌های تولید‌کننده به همین شکل این محصول را به بازار عرضه می‌کنند. این دستگاه از دو قسمت موتور و شاسی تشکیل می‌شود که، شما می‌توانید با نصب کردن مته به آن از آن استفاده کنید. موتور چاله کن که از اصلی‌ترین قسمت یک چاله کن بشمار می‌آید که کیفیت و قدرت آن‌ها بنا بر شرکتی که آن را تولید کرده متفاوت است. از همین رو چاله کن‌ها با حجم موتور ۵۲ و ۶۳ و ۶۸ و ۷۳ سی سی در بازار موجود هستند که، شما می‌توانید بنا بر نیازی که دارید قدرت مناسب را انتخاب کنید. در اینجا لازم به ذکر می‌دانم که به شما بگوییم که هر چقدر که قدرت موتور بالا باشد استهلاک دستگاه پائین می‌آید.

شاسی چاله کن بعد از موتور دومین قطعه یک چاله کن است که، موتور بر روی آن نصب می‌شود. این شاسی‌ها به دو صورت تک نفره و دو نفره قابل استفاده هستند که، شاسی تک نفره به دلیل راحتی در استفاده تقاضای بیشتری دارد. بر روی این مدل از چاله کن شما می‌توانید از انواع مختلف مته به قطر ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ سانت استفاده کنید. برای انتخاب اندازه مته قدرت موتور بسیار مهم است، از همین رو ما توصیه می‌کنیم که از موتور‌های قدرت بالا استفاده کنید تا علاوه بر محدود نبودن در استفاده از مته‌ها طول عمر دستگاه شما نیز افزایش پیدا کند.

چاله کن موتوری دستی

چاله کن فرغونی

یکی از محبوب‌ترین سبک‌های تولیدی چاله کن، چاله کن فرغونی است. در این مدل موتور بر وری یک شاسی چرخدار سوار می‌شود که، کار استفاده از این دستگاه را برای کاربر راحت‌تر می‌کند. بهتره بدانید که تابحال هیچ شرکتی چاله کن فرغونی تولید نکرده است. اما شاید براتون سؤال پیش بیاد که این دستگاه‌های موجود در بازار از کجا آمده‌اند؟ دستگاه‌های موجود در بازار همه بصورت دستی هستند و فروشنده یا واردکننده با سفارش دادن شاسی فرغونی به آهنگری‌ها چاله کن‌های دستی را به فرغونی تبدیل می‌کنند. از آنجایی که کار کردن با چاله کن فرغونی بسیار راحت‌تر است، مصرف‌کنندگان زیادی روی به خرید چاله کن فرغونی آورده‌اند. اگر شما نیز یک چاله کن دستی دارید می‌توانید با تهیه یک شاسی فرغونی چاله کن خود را تبدیل به یک چاله کن فرغونی کنید.

چاله کن فرغونی

چاله کن تراکتوری

یکی از ابزار‌های تراکتور همین چاله کن تراکتوری است که به گاردون تراکتور وصل می‌شود. این ابزار که به تراکتور وصل می‌شود توان حفر چاله با قطر بالا را دارد، اما چون در بیشتر جا‌ها نمی‌شه از آن استفاده کرد چندان محبوب نیست. باغداران برای گذاشتن فنس یا کاشت نهال یا چالکود درختان از چاله کن استفاده می‌کنند که، در این موقعیت‌ها نمی‌توان از تراکتور استفاده کرد. ورود تراکتور به بعضی از باغات ممکن نیست و اگر نیز بخواهید در بعضی جا‌ها که تراکتور امکان ورود را دارد استفاده کنید، اگر تراکتور برای خودتان نباشد باید هزینه زیادی را صرف آن کنید. این روش در کل برای افرادی که خودشان تراکتور ندارند مناسب نیست و هزینه بالایی نیز برایشان دارند. از همین رو ما توصیه می‌کنیم که از چاله کن‌های موتوری دستی یا فرغونی استفاده کنید. تا کلی در وقت و هزینه‌های شما صرفه‌جویی شود.

چاله کن‌های دستی محدودیتی برای شما ندارند از همین رو هر وقت که بخواهید می‌توانید از آن استفاده کنید. درضمن در مکان‌هایی که صعب العبور هستند کار با این چاله کن‌ها بسیار راحت‌تر از مدل تراکتوری است. چاله کن فقط برای کاشت درخت یا نهال نیست، بلکه شما برای چالکود درختان هر ساله باید از این دستگاه استفاده کنید. داشتن یک چاله کن خوب برای هر کشاورزی جزء ملزومات است که، می‌تواند به بهتر شدن رشد درختان با چالکود کردن کود کمک کنند. پس اگر قصد خرید یک چاله کن خوب را دارید با مشاوران سبز کوشان در ارتباط باشید تا بهترین دستگاه‌ها را به شما معرفی کنند.

معایب چاله کن

چاله کن‌ها امروزه به دلیل کارایی که دارند، توسط کشاورزان و باغداران زیادی استفاده می‌شوند. سرعت بالا و راحتی در استفاده از بارز‌ترین ویژگی‌های این دستگاه‌ها هستند که، شما می‌توانید در کمترین زمان ممکن با آن‌ها چاله حفر کنید. معایب چاله کن به این بستگی دارد که، دستگاه شما دارای چه کیفیت و قدرتی می‌باشد. اگر قدرت آن پائین باشد و از قطعات بی‌کیفیتی در تولید آن استفاده کرده باشند، مسلماََ نباید انتظار یک چاله کن خوب را داشته باشید.

برای مثال یکی از معایب چاله کن‌های معمولی گیربکس آن‌ها است که، شما باید به آن‌ها فنر ضربه گیر وصل کنید. فنر ضربه گیر ضربه را تبدیل به لرزه می‌کند و کاربر را در زمان کار با دستگاه آنقدر تکان می‌دهد که کاربر خسته می‌شود. اما در این میان چاله کن یاما‌ها به عنوان بهترین چاله کن موجود در بازار علاوه بر داشتن قدرت بالا داشتگاه‌هایی با گیربکس آنتی شوک به بازار عرضه کرده است. پس در نتیجه نمی‌توان معایب خاصی را به تمام دستگاه‌های چاله کن نسبت داد، چرا که شرکت‌های قدرتمند نیز در کنار شرکت‌های ضعیف دارند چاله کن به بازار عرضه می‌کنند که، واقعاََ کیفیت آن‌ها با یکدیگر فرق می‌کنند.

معایب دستگاه چاله کن

مزایای چاله کن

دستگاه‌ها به کمک انسان‌ها آمده‌اند تا، کار آن‌ها را راحت‌تر کنند. یکی از مزیت‌های دستگاه‌ها بالا بردن سرعت کار‌ها است که، انسان با استفاده از آن‌ها سرعت کار خودش را چندین برابر بیشتر از قبل می‌کند. برای مثال چاله کن‌ها وارد بازار شدن تا کار حفره زنی زمین را در کوتاه‌ترین زمان انجام دهند. در گذشته اگر کسی می‌خواست چاله‌ای را ایجاد کند باید کلی وقت می‌گذاشت و با بیل و کلنگ آنقدر زمین را می‌کند تا سر انجام یک چاله حفر کند. اما امروزه با استفاده از دستگاه چاله کن در کوتاه‌ترین زمان چاله‌هایی را حفر می‌کند که تمیز‌تر و بهتر از چاله‌های دستی است. پس مزایای چاله کن چیزی جزء راحتی و بالا بردن سرعت کار شما نیست.

یکی از موضوعاتی که باعث می‌شود تا باغداران و کشاورزان از این دستگاه‌ها استفاده کنند، بالا رفتن هزینه کارگر است. برای مثال اگر شما بخواهید تعداد زیادی چاله را با کارگر حفر کنید باید کلی وقت و هزینه به پای آن صرف کنید. نه تنها اقتصادی نیست، بلکه در بعضی از جا‌ها برای جالکود شما باید هر ساله مبلغ زیادی صرف کارگر برای کنذن گودال کنید. اما با خرید دستگاه چاله کن نه تنها سرعت کار شما بالا می‌رود بلکه می‌توانید بدون هزینه هر وقت که خواستید با دستگاهی که دارید چاله ایجاد کنید. این دستگاه برای چالکود کردن کود هر ساله مورد نیاز باغداران و کشاورزان است، از همین رو داشتن یک دستگاه برای تمام باغداران جزء الزامات است.

مزایای چاله کن

بهترین چاله کن

یکی از دغدغه‌های مشتریانی که قصد خرید چاله کن را دارند این هست که، بهترین چاله کن کدام است؟ از آنجایی که شرکت‌های مختلفی در زمینه تولید چاله کن فعالیت دارند، معرفی یک برند به عنوان یک برند خوب کار سختی است. اگر ما بخواهیم بهترین چاله کن را به شما معرفی کنیم، چاله کن یاما‌ها ۷۳ سی سی را معرفی مکنیم. قدرت بالا و استفاده از تکنولوژی روز دنیا و به کار‌گیری از قطعات با کیفیت از ویژگی‌های این چاله کن است. یاما‌ها با استفاده از گیربکس آنتی شوک یک چاله کنی را به بازار عرضه کرده که کاربر در زمان استفاده از آن کمتر خسته شود. قدرت بالای آن نیز یک حُسن بشمار می‌آید که، شما می‌توانید از انواع مته برای کندن زمین‌های سفت استفاده کنید.

چاله کن یاماها

خرید چاله کن از سبز کوشان

در این صفحه شما با مزایا و معایب چاله کن آشنا شدید، که‌امیدواریم توانسته باشیم اطلاعاتی را به شما داده باشیم که برای شما سودمند بوده باشه. سبز کوشان عرضه‌کننده و وارد‌کننده انواع دستگاه کشاورزی و صنعتی و دامداری در تهران است، که شما کشاورزان و مشتریان گرامی می‌توانید بی‌واسطه محصولات مورد نیاز خودتان را از مجموعه ما خریداری کنید. سبز کوشان علاوه بر فروش کالا از کارشناسان فروش متخصص در این زمینه استفاده کرده است تا شما بتوانید با پرسیدن سؤالات خود از آن‌ها بهترین تصمیم خرید را بگیرید. از همین رو شما می‌توانید به دو صورت حضوری و غیر حضوری با کارسناشان سبز کوشان در ارتباط باشید.

نظر 2

  1. سلام، خسته نباشید، خیلی ممنون به خاطر تو ضیحات مفیدی که ارایه کردید. آیا این چاله من ها در زمین های سنگلاخی هم کاربرد دارند؟

    1. سلام دوست عزیز، ممنون از لطفتون. چاله کن ها در زمین هایی که سنگ آنها کوچک باشند کارایی دارند.

دیدگاهتان را بنویسید